Path Home ... Villfarelsen – Misconception
Villfarelsen: En andlig guide, en spöktiger, och en skrämmande mamma!

Villfarelsen – Misconception

Villfarelsen: En andlig guide, en spöktiger, och en skrämmande mamma!
Villfarelsen

Villfarelsen

En andlig guide, en spöktiger, och en skrämmande mamma!

av

Owen Jones

Översatt av

Charlotta Zaar Böll

Berättat av

Ida Berglöw Kenneway

“Villfarelsen” är den första delen i en serie av tjugotre noveller om den andliga utvecklingen hos en ung flicka som heter Megan. Hon har latenta övernaturliga krafter och hon är nyfiken på att utveckla dem, men ingen annan som hon känner verkar ha någon aning vad hon pratar om.

Eller gör dom det? Både hennes mormor och hennes mamma gör allt de kan för att stoppa Megan från att ta reda på mer. Historien visar Megans frustration med de levande, så när hjälp kommer från den andra sidan, tar hon emot den med öppna armar och utvecklar långsamt men säkert sina övernaturliga krafter.

Detta är berättelsen om Megans uppvaknande.

“Villfarelsen” handlar om de paranormala krafter som finns inom oss alla, vilket borde göra dem helt normala istället för paranormala, om människor inte var så rädda för det övernaturliga, vilket i sig självt också är helt naturligt.

Det här är en bok för alla som någonsin har funderat över det övernaturliga, paranormala eller metafysiska- Det handlar om den normala andliga utvecklingen som alla högre själar måste gå igenom för att nå sitt ultimata, oundvikliga öde, hur lång tid det än kan ta. Dessa berättelser bygger på faktum på flera sätt än en.

Amazon   Apple iTunes   GooglePlay Kobo Scribd   Audiobook 

2] Megans trettonde

Översatt av: Jenny Ulvestål

Amazon   Apple iTunes GooglePlay   Kobo   Scribd   Audiobook

3] Megans skolresa

Översatt av: Jenny Ulvestål

Amazon   Apple iTunes GooglePlay   Kobo   Scribd   Audiobook

4] Megans skolprov

Översatt av: Jenny Ulvestål

Amazon   Apple iTunes   GooglePlay   Kobo   Scribd   Audiobook

[spreaker type=player resource=”episode_id=24913340″ width=”100%” height=”200px” theme=”light” playlist=”false” playlist-continuous=”false” autoplay=”false” live-autoplay=”false” chapters-image=”true” episode-image-position=”right” hide-logo=”false” hide-likes=”false” hide-comments=”false” hide-sharing=”false” hide-download=”true”]

Shopping Basket
Scroll to Top