Path Home ... Foreign Translations ... Llibres en català – My Books in Catalan ... La sèrie Megan la Psíquica

La sèrie Megan la Psíquica

La sèrie Megan la Psíquica
La sèrie Megan la Psíquica

Un Guía Espiritual, Un Tigre Fantasma I Una Mare Espaordida

per

Owen Jones

L’equívoc (volum 1): La Megan te dotze anys i la seva mare l’ha tornat a tancar a la carbonera per parlar dels seus poders psíquics. “Explicar mentides” en diu sa mare. Ella té pànic de les aranyes que no pot veure, però el seu amic, un tigre siberià enorme, ve a donar-li suport moral, mentre ella contempla el seu futur.

La sèrie Megan la Psíquica està formada per vint-i-tres novel•les curtes sobre una joveneta que s’adona cada cop més que pot fer coses que ningú més de la seva família pot fer. Al primer volum la Megan té dotze anys. Té dues problemes aparentment insuperables. Sa mare està aterrida per les capacitats latents de la seva filla i no només no l’ajuda sinó que fa el que pot per desanimar-la, i ella no aconsegueix trobar un mestre que l’ajudi a desenvolupar els seus poder psíquics sobrenaturals.

La psíquica Megan

Perquè ella no només vol saber què es pot fer i com fer-ho sinó cap a on pot orientar les seves capacitats especials. La Megan es una bona noia, així que semblaria obvi que tendiria a usar els seus poders per al bé, però no sempre és fàcil fer el correcte fins i tot si saps què és el correcte. Aquestes històries sobre la Megan atrauran a qualsevol que s’interessi pels poders psíquics, el sobrenatural i el paranormal i tingui entre deu i cent anys. L’equívoc (volum 1 de 24): La Megan te dotze anys i la seva mare l’ha tornat a tancar a la carbonera per parlar dels seus poders psíquics. “Explicar mentides” en diu sa mare. Ella té pànic de les aranyes que no pot veure, però el seu amic, un tigre siberià enorme, ve a donar-li suport moral, mentre ella contempla el seu futur.

1] L`Equívoc – ISBN e-book: 9788835453079 – Traducció de Joaquim Ma. Rourera

Tektime

Tornar a Llibres en català

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping Basket
Scroll to Top