Path Home ... Foreign Translations ... Finnish Books-Kirjat Suomeksi ... Bangkokin Tiikerililja

Bangkokin Tiikerililja

Bangkokin Tiikerililja
Bangkokin Tiikerililja

Bangkokin Tiikerililja

Kun koston siemenet puhkeavat kukkaan

Kirja

Owen Jones

Kääntäjä

Julia Rautio

Lily syntyi hiljaisessa koillisessa Thaimaassa sijaitsevassa kylässä lähellä Mekong-jokea ja Laosin rajaa kiinanthaimaalaisten kauppiaiden perheeseen. Hänen lapsuutensa oli hyvin onnellinen aina yhdenteentoista ikävuoteen asti, kun vanha perhetuttava, joka auttoi hänen vanhempiaan heidän kaupassaan, alkoi hyväksikäyttämään häntä.

Häneltä vei kaksi vuotta löytää tilanteeseensa ratkaisu, jonka hän keksi satunnaisesta tapahtumasta, joka tapahtui koulun leikkikentällä. Hän näki pornovideon, jota jotkut pojista katselivat iPadillaan, ja tuossa videossa näytettiin suuseksiä.

Seuraavalla kerralla, kun mies kajosi häneen, hän tarjoutui tekemään samaa, mitä oli nähnyt tuolla videolla. Mies oli tästä tilaisuudesta ilahtunut. Lily puri hänen peniksensä irti ja syötti sen pihamaan kanoille.

Tämä kuitenkin sai vain yhden kärsimyksen muuttamaan muotoaan toiseksi, koska nyt ihmiset hyljeksivät häntä kauhistuneina siitä, mihin hän pystyy. Hänestä tuli hylkiö, ja hän laski päiviä siihen, kunnes hän saattoi lähteä opiskelemaan Bangkokiin rahan kanssa, jota hän sai vahingonkorvauksena hyväksikäytöstä, ja jolla hän saattoi rahoittaa opintonsa.

Hän ei tuntenut Bangkokista ketään, eikä hän ollut tottunut isoihin kaupunkeihin, joten hän alkoi pian metsästämään miehiä, joiden mukaan hän lähti seuran ja rahan takia, sillä hänelle oli selvää, että se rahamäärä, jota hän piti kylässä suoranaisena omaisuutena, ei olisi tarpeeksi kustantamaan hänen korkeakouluopintojaan.

Hänellä on viisi vakinaista poikaystävää, mutta joista hän ei pidä kenestäkään, ja hän epäilee osan hestä olevan myös perverssejä, koska he tykkäävät pukea häntä koulutytöksi, mikä on hänelle helppo rooli esittää, koska hän on lyhyt ja pienikokoinen – siro. Hän saattoi aivan hyvin käydä kolmetoistavuotiaasta, vaikka hän oli kahdeksantoista.

Suurin osa hänen poikaystävistään piti siitä, että hän näytti kolmetoistavuotiaalta.

Eräänä päivänä jokin napsahtaa Lilyn päässä, ja hän päättää etsiä käsiinsä satunnaisen pervon. Hän menee tuon miehen talolle ja tappaa hänet. Tästä kehkeytyy viikottainen tapahtuma, kunnes hän päättää surmata myös poikaystävänsä yksi kerrallaan.

Kaikki paitsi yhden.

Keskellä kaikkea verilöylyä hän tapaa odottamatta koulussa mukavan pojan, joka vaikuttaa todella pitävän hänestä. Hän on yllättynyt, koska hän huomaa pitävänsä hänestä itsekin, mitä ei ole käynyt koskaan hänen elämässään, ja hän säästää viimeisen poikaystävänsä, vaikka hän päättääkin jättää hänet.

Bangkok on kauhuissaan, murhista puhutaan TV:ssä ja hallituksen ympyröissä.

Lily ei kuitenkaan jää kiinni, mutta hän heittää persoonansa kanaaliin yhdessä tiikerililjojen kanssa, joita hän jätti aina yhden kappaleen kullekin murhapaikalle.

Amazon   Apple iTunes   GooglePlay  Kobo   Scribd   

BANGKOKIN TIIKERILILJA LONTOOSSA
Bangkokin Tiikerililja Lontoossa

Bangkokin Tiikerililja Lontoossa

Tiikeri herää taas!

Kirja

Owen Jones

Kääntäjä

Julia Rautio

Kun Lilyn taannoisen myllerryksen nostattamat tuhoisat aallot olivat laantuneet, nuo aallot, joilla oli vaikutuksensa niin hänen omaan kuin Bangkokin asukkaidenkin elämään hänen opiskellessaan siellä lääketiedettä, hänen elämässään kääntyi hiljaisempi sivu ja hän asettui opiskelemaan. Kahden vuoden jälkeen hän voitti stipendin, jonka avulla hän saattoi työskennellä Great Ormond Streetin lastensairaalassa Lontoossa, ja hän muutti sinne ilman Ronia, joka jatkoi omia opintojaan Bangkokissa.

‘Bangkokin Tiikerililja Lontoossa’ jatkaa hänen tarinaansa hänen toiselta vuodeltaan lääkäriopiskelijana sairaalassa. Hän rakastaa työtään siellä ja tulee hyvin toimeen sekä henkilökunnan että sairaalan lapsipotilaiden kanssa, mutta hänellä ei ole kuitenkaan ystäviä töiden ulkopuolella.

Eräänä vapaapäivänään hän lukee The Sunday Timesistä artikkelin Lontoon järjestäytyneistä pedofiiliringeistä, joissa itse maan valtaapitävillä oli lusikkansa sopassa, ja se raivostuttaa häntä.

Hän voi joko sivuuttaa asian tai puuttua siihen.

Hänen ensimmäinen reaktionsa on välttää yllyttämästä uudestaan sitä demonia, joka oli riivannut hänet Bangkokissa vain muutamaa vuotta aiemmin, mutta kun hän tapaa muita kaltaisiaan lapsuuden hyväksikäytön uhreja, arpa vaikuttaa olevan heitetty.

Tämä tarina ei ole heikkohermoisille, mutta se ei myöskään kuvaile kohtauksia lasten hyväksikäytöstä. Sen sijaan tarinassa tehdään useita viittauksia pahamaineisiin lasten hyväksikäytön tapahtumapaikkoihin, erityisesti surullisenkuuluisaan ‘Lihahyllyyn’ keskeisen Lontoon Piccadilly Circusissa.

Monet tarinan esiin nostamista ongelmista ovat kirjoitushetkellä yhä poliisin tutkimusten alaisia, joskin harva ihminen odottaa niiden johtavan mihinkään.

Amazon   Apple iTunes   GooglePlay   Kobo   Scribd   GooglePlay

 

Leave a Reply

Only people in my network can comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping Basket
Scroll to Top