Annwn-Hemel Serie

De boekomslag van het eerste boek in de 'Annwn-Hemel Serie': Een Nacht in Annwn
Annwn-Hemel Serie

Het eerste boek in de Annwn-Hemel Serie:

Een Nacht in Annwn

Het vreemde verhaal van de BDE van de oude Willy Jones

door

Owen Jones

vertaald door

Luc Wyn

Annwn is het oeroude Welshe word voor de Hemel, en was, net als Walhalla, onderaards. De roman vertelt het verhaal van Willy, een oude Welshe schaapherder uit de heuvels, die zich heeft laten gaan na de dood van zijn geliefde vrouw. Op een dag sterft zijn oude hond, terwijl hij ermee aan het wandelen is, en Willy zakt ineen na een door het verdriet veroorzaakte hartaanval, hoewel hij de wil om te leven al lang voordien had opgegeven.

Hij wordt echter wakker in een ziekenhuis en tracht zijn ervaring te begrijpen. Binnen korte tijd beseft hij dat zijn jonge verpleegster, Sarah, zijn overleden echtgenote is, en hij begint zich bewust te worden dat hij dood is.

Annwn-Hemel Serie

Het ontzet hem niet, maar is zelfs overgelukkig.

Hij brengt ‘dagen’ door met Sarah in Annwn, waarbij zij hem rondleidt en uitlegt hoe de zaken werken ‘in de Hemel’. Hij is verwonderd over alles dat hij ziet en hoort, tot hij plots zonder waarschuwing naar zijn lichaam wordt teruggeroepen. Zijn lichaam was ook in een ziekenhuis, maar in de fysieke wereld, en hij wordt wakker na een BDE (bijna-dood-ervaring). Dan begint hij zijn vrouw opnieuw te zien, en zijn herinneringen aan zijn verblijf van verscheidene dagen in Annwn keren terug.

Zijn leven wordt getransformeerd en hij heeft een nieuwe wil om te leven, werkend met zijn vrouw van De Andere Zijde ten voordele van de minder gegoeden om hem heen, tot ook zijn einde er op een dag aankomt en hij weer voor altijd één is met zijn vrouw.

Amazon  Apple iTunes   Barnes & Noble  GooglePlay   Kobo   Scribd   Audiobook

Leven in Annwn
Het Leven in Annwn

Het tweede boek in de Annwn-Hemel Serie:

Het Leven in Annwn

Het Verhaal van Willy’s Leven In de Hemel

door

Owen Jones

vertaald door

Luc Wyn

Het Leven in Annwn vervolgt precies waar Een Nacht in Annwn ophield. Willy is overgegaan en hij is eindelijk bij de voruw die hij een decennium of meer heeft gemist, zijn geliefde Sarah. Maar meteen van het begin is het leven in Annwn, het oeroude Welshe woord voor de Hemel, niet wat hij had verwacht gedurende zowat zijn hele leven op Aarde, of De Oppervlakte, zoals zij het noemt, daar Annwn ondergronds is.

Zijn eerste verrassing komt wanneer Sarah hem naar een herberg brengt om bij te komen van de beproeving van zijn begrafenis, maar daar houdt het niet op. Elke ‘dag’ brengt nieuwe verrassingen, tot dat wat mysterieus De Blokkering wordt genoemd, wegvalt en hij het Leven Na de Dood ervaart zoals het echt is.

Het Leven in Annwn is een varrassing op zichzelf, maar het is ook een komische kijk op een alternatieve werkelijkheid die wel eens dichter bij De Waarheid zou kunnen liggen dan wat u ooit hebt gelezen!

Het Leven in Annwn moet je lezen, want het zou de manier waarop u de dingen bekijkt voor atijd kunnen veranderen.

Amazon   Apple iTunes  Barnes & Noble   GooglePlay   Kobo   Scribd

Boeken-in-het-Nederlands

Leave a Reply

Only people in my network can comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping Basket
Scroll to Top