Annwn-Himmel-serien

Bokomslag till "Annwn-Himmel-serien"
Annwn-Himmel-serien

En Natt I Annwn

Den konstiga berättelsen om gamla Willy Jones NDU

av

Owen Jones

översatt av

Charlotta Zaar Böll

William Jones, en fårherde från Brecon Beacons hade ett lyckligt liv tills den dag då hans fru Sarah dog i en ung ålder. Han tog hennes bortgång mycket hårt och det ledde honom in på en förödande väg av självförgörelse. Deras dotter Becky försökte hjälpa sin far, men hon förlorade snart tålamodet med honom.

Annwn-Himmel-serien

En sen kväll så fick William en hjärtattack, och han trodde att han nu skulle få slippa sina plågor på jorden, men ödet hade andra planer för honom och hans liv skulle aldrig bli detsamma igen.

Han hade fått se Annwn där hans fru numera lever, och hans återhämtning gav honom en ny vitalitet som spred sig vidare till alla han mötte.

Annwn

En natt i Annwn är en kärlekshistoria där kärleken överbrygger klyftan mellan liv och död. Det är en detaljerad historia om en nära döden upplevelse, och den ger nya insikter om det walesiska paradiset som även kallas för Annwn.

Var beredd att få uppleva en ny sida av keltisk mytologi, och jag lovar dig att du aldrig kommer att tänka på döden på samma sätt igen.

Amazon   Apple iTunes   GooglePlay   Kobo   Scribd

Livet i Annwn
Livet i Annwn

Livet i Annwn

Den konstiga berättelsen om gamla Willy Jones NDU

av

Owen Jones

översatt av

Charlotta Zaar Böll

Livet i Annwn fortsätter direkt där boken “En natt i Annwn” slutade. Willy har gått över till andra sidan, och han är äntligen återförenad med sin fru som han har saknat i över ett decennium, hans älskade Sarah. Men till att börja med så är livet i Annwn, det gamla walesiska ordet för himlen,  inte vad han hade förväntat sig då han bodde på jorden eller ytan, som hans fru kallar det, eftersom Annwn är underjordisk.

Hans första överraskning kommer när Sarah tar honom till ett värdshus för att återhämta sig från påfrestningen kring hans begravning, men det slutar inte där. Varje dag avslöjar nya överraskningar, tills den mystiska blockeringen försvinner och han upplever livet efter döden som det verkligen är.

“Livet i Annwn” är en överraskning i sig, men det är också en komisk titt på en alternativ verklighet, som faktiskt kan vara närmare sanningen än någonting annat du någonsin har läst!

“Livet i Annwn” är en bok som du måste läsa eftersom den kan förändra hur du ser på livet för all framtid.

Amazon   Apple iTunes   GooglePlay   Kobo   Scribt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping Basket
Scroll to Top