Path Home ... Foreign Translations ... Books in Bulgarian ... Поредица Меган

Поредицата за екстрасенс Меган

Погрешно схващане
Поредицата за екстрасенс Меган

Поредицата за екстрасенс Меган

Духовен водач, Призрачен Тигър и Една Страшна Майка

от

ОУЕН ДЖОУНС

„Погрешно схващане“ е кратка история за нарастващото осъзнаване на едно младо момиче, че е способно да прави неща, които никой от семейството й не може, въпреки че някои от съучениците й казват, че имат подобни необичайни психически способности. Момичето се казва Меган и е на дванадесет години в тази първа книга. Меган има два привидно непреодолими проблема.

Първият е, че майка й се страхува от скритите способности на дъщеря си и не само не й помага, но и непрекъснато я обезсърчава, а втората е, че не може да намери учител, който да й помогне да развие своите свръхестествени, психически сили.

Проблемите на Меган

Тя се опитва да ги обсъди с майка си, но тя не й обръща внимание и Меган дори не се опитва да каже на баща си, защото знае, че майка й не би одобрила и в крайна сметка тя иска да зарадва майка си. Меган чувства, че между двете съществува негласна връзка. Може би това е връзката, която съществува между всички майки и техните дъщери, но може би е нещо много по-дълбоко. Кой може да каже, след като Меган дори не познава самата себе си? Всичко, което знае, е, че майка й като че ли не играе ролята, която се очаква от нея, на любяща майка на една бъдеща тийнейджърка, която има притеснения, които иска, не, трябва да обсъди с някой, на когото вярва. Меган е готова да даде време на майка си да преодолее страха си от паранормалното. Тя може да изчака и дори да се примири с ужасните наказания, които тайно й налага, без знанието на баща й.

Погрешно схващане

Поне засега. „Погрешно схващане“ е първият от двадесет и три разказа в тази поредица за непрекъснатото просветление на Меган по пътя, в който среща хора, които й помагат да разбере как най-добре да се справи със своето свръхестествено, духовно и психическо развитие. Защото тя трябва да бъде научена не само какво е възможно да прави и как да го прави, но и с каква цел да използва своите специални способности.

Меган е добро момиче, така че очевидно тя ще се стреми да използва силите си за добро, но не винаги е лесно да направиш правилното нещо, дори и да знаеш кое е то. Тези истории за Меган ще се харесат на всеки, който проявява интерес към психичните сили, свръхестественото и паранормалното и е на възраст между десет и сто години.

Поредицата за екстрасенс Меган:

M1 – Погрешно схващане – ISBN e-book: 9788835416357

Превод: Адриана Нешева

M2 –

Leave a Reply

Only people in my network can comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping Basket
Scroll to Top