Path Home ... Foreign Translations ... Книги українською мовою – Books in Ukrainian ... Серіал про екстрасенса Меган

Серіал про екстрасенса Меган

Духовний наставник, Примарний тигр і жахлива мати!

Серії про Меган

автор

ОУЕН ДЖОНС

Меган – підліток-екстрасенс, яка не може знайти нікого, хто допоміг би їй зрозуміти свої здібності … ніхто зі смертних.

«Омана» – це невелике оповідання про зростаюче усвідомлення однієї молодої дівчини того, що вона здатна робити те, чого ніхто з її родини не може, хоча деякі з її шкільних друзів стверджують, що у них такі ж незвичайні екстрасенсорні здібності. Дівчинку звати Меган, і в цій першій книзі їй дванадцять років. У Меган є дві, здавалося б, нездоланні проблеми. По-перше, її мати боїться прихованих здібностей дочки і не тільки не допомагає їй, а й активно їй перешкоджає, а по-друге, вона не може знайти вчителя, який допоміг би їй розвинути свої надприродні, екстрасенсорні здібності.

Вона намагається поговорити про них зі своєю матір`ю, але отримує тверду відмову; вона навіть не наважується розповісти про це своєму батькові, так як знає, що її мати не схвалить цього, і, врешті-решт, Меган ніяк не хочеться сваритися зі своєю матір`ю. Вона відчуває, що між ними обома існує негласний зв`язок. Можливо, це зв`язок, який існує між усіма матерями і їх дочками. Але, можливо, все набагато глибше. Хто знає, адже сама Меган не знає себе досить добре? Єдине, що вона знає, це те, що її мати зовсім не схожа на люблячу матір дочки-підлітка, чого від неї очікують. Дочки-підлітка, яка має свої переживання, які їй хочеться, ні, вона повинна обговорити їх з кимось, кому вона довіряє. Меган готова дати матері потрібний час для подолання страху перед паранормальними явищами.

«Омана»

Вона може почекати і навіть змиритися з жахливими знущаннями, яким її піддають потай, без відома батька. У крайньому разі, – поки ще може. «Омана» – це перший з двадцяти трьох оповідань з цієї серії книг про постійне просвітління Меган, оскільки вона знаходить людей, які допомагають їй зрозуміти, як найкраще продовжити її надприродний, духовний і психічний розвиток. Адже її потрібно навчити не тільки тому, на що вона здатна і як це робити, але і тому, з якою метою вона повинна використовувати свої особливі здібності.

Меган – хороша дівчинка, тому здавалося б очевидним, що вона буде схильна використовувати свої сили на благо, але не завжди легко поступати правильно, навіть знаючи, що правильно, а що ні. Ці історії про Меган сподобаються всім, хто цікавиться екстрасенсорними здібностями, надприродними і паранормальними явищами, і кому від 10 до 100 років.

Серіал про екстрасенса Меган:

1] «Омана» – Перекладач: Оксана Риндіна: Ebook – ISBN: 9788835424215

Перекладач: Риндіна Оксана Анатоліївна

Tektime

2]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping Basket
Scroll to Top