Path Home ... Foreign Translations ... Dutch Books-Boeken-in-het-Nederlands ... Houden van Koi Karp
Houden van Koi Karp

Houden van Koi Karp

Houden van Koi Karp
Houden van Koi Karp

Houden van Koi Karp

van

Owen Jones

Vertaald door

Marlies Perman

De inhoud van dit e-boek over Koi-tuinvijvers en aanverwante onderwerpen is onderverdeeld in achttien hoofdstukken, die je zullen helpen om een site voor je Koi Carp Pond te kiezen, deze het hele jaar door in te stellen en te onderhouden en te zorgen voor je waardevolle vis tijdens de verschillende seizoenen en zelfs in bijzonder ongunstige weersomstandigheden.

Het kan zelfs helpen om je in een nieuwe carrière te begeven. Het minste dat het zal doen is u honderden besparen op professioneel advies.

Als een toegevoegde bonus, verleen ik u toestemming om de inhoud op uw eigen website of in uw eigen blogs en nieuwsbrief te gebruiken, hoewel het beter is om deze eerst in uw eigen woorden te herschrijven.

U kunt het boek ook splitsen en de artikelen doorverkopen. In feite is het enige recht dat u niet hebt, het opnieuw verkopen of weggeven van het boek zoals het aan u is bezorgd.

Als u feedback heeft, laat deze dan achter bij het bedrijf waar u dit boek van heeft gekocht of stuur het naar mij op owen@amiabledragon.com

Je kunt meer boeken vinden zoals deze waar je deze hebt gekocht.

Amazon  Apple iTunes   Barnes & Noble  GooglePlay   Kobo  Scribd

 

Shopping Basket
Scroll to Top