Path Home ... De Megan Reeks en Spiritisme
Megan Reeks: boek 1

De Megan Reeks en Spiritisme

Megan Reeks: boek 1
Megan Reeks: Spiritisme

Waarom ik de Megan Reeks heb geschreven

door

Owen Jones

vertaald door

Luc Wyn

Mijn vader was een Spiritistische Genezer, net als zijn moeder en drie zussen, terwijl zijn vader en zeven broers een beetje bang waren voor de concepten van Spiritisme. Mijn moeder geloofde in de principes van Spiritisme, maar haar ouders waren katholiek en waren er extreem tegen.

Mijn Vader

Mijn vader vertelde me echter altijd dat mijn moeder een heks was, en ze gaf vaak toe een witte heks te zijn. Mijn vader zei dat haar moeder ook een oude heks was, maar ik denk dat dat kwam omdat ze niet met elkaar konden opschieten. Toen mijn ouders trouwden, woonden ze bij mijn grootouders van moederskant, en nog een korte tijd nadat ik was geboren.

De basis voor alle verhalen in de Megan-serie vinden hier hun oorsprong. Mijn moeder vertelde me veel verhalen over mijn babytijd, dus ik ben de baby waarnaar ik verwijs, hoewel de rest van de serie naar mijn moeder verwijst. Ik heb ons tweeën samnegebracht omwille van het verhaal. Grrr de tijger was ook mijn vertrouwelinge, hoewel mijn beide ouders haar konden zien.

Grrr

Blijkbaar droeg ze Grrr op voor me te zorgen wanneer mijn moeder me voor een korte tijd moest verlaten, bijvoorbeeld terwijl ze naar de WC ging. Ik herinner me dit alles maar heel vaag, maar ik kende mijn moeder eenentwintig jaar voordat ze op tweeënveertigjarige leeftijd overleed, en ze was volkomen bij haar verstand.

Boeken in het Nederlands op deze blog

Beste wensen,

Owen

Auteur van De Megan Reeks

Daddy’s Hobby – The Story of Lek, A Bar Girl In Pattaya

Our sister blog: The Amiable Dragon

 

 

Shopping Basket
Scroll to Top