Seria psikike Megan

Seria psikike Megan
Seria psikike Megan

Seria psikike Megan

Një udhëzues shpirtëror, një tigër fantazmë dhe një nënë e frikshme!

nga

Owen Jones

Seriali psikik Megan përbëhet nga njëzet e tre romane rreth realizimit teksa rritet, të një vajze të re lidhur me faktin se ajo është në gjendje të bëjë gjëra që askush nga familja e saj nuk mundet. Megan është dymbëdhjetë vjeç në vëllimin e parë. Ajo ka dy probleme në dukje të pakapërcyeshme. Nëna e saj është e frikësuar nga aftësitë latente të së bijës dhe jo vetëm që nuk do ta ndihmojë, por edhe e dekurajon në mënyrë aktive; ajo nuk mund të gjejë një mësues që ta ndihmojë të zhvillojë fuqitë e saj psikike të mbinatyrshme. Kjo sepse ajo dëshiron jo vetëm të dijë se çfarë është e mundur të bëhet dhe si ta bëjë atë, por për çfarë qëllimi duhet t’i përdori aftësitë e saj të veçanta.

Megan është një vajzë e mirë, kështu që do të dukej e qartë se ajo ka prirje të përdori fuqitë e saj për mirë, por nuk është gjithmonë e lehtë të bësh gjënë e duhur edhe nëse e di se cila është ajo. Këto histori mbi Meganin do të tërheqin këdo që ka interes për fuqitë psikike, mbinatyroren dhe paranormalen dhe është nga mosha dhjetë deri në njëqind vjeç.

Konceptimi i gabuar

Konceptimi i gabuar (vëllimi 1 nga 24): Megan është dymbëdhjetë vjeç dhe nëna e saj e ka mbyllur përsëri në bodrumin e qymyrit sepse ajo flet për fuqitë e saj psikike. Të thotë gënjeshtra siç e quan nëna e saj. Ajo është e frikësuar nga merimangat që nuk i duron dot, por shoqja e saj, një tigër fantazmë e madhe siberiane vjen për t`i dhënë mbështetje morale, ndërsa ajo mendon për të ardhmen e saj.

1] Konceptimi i gabuar – Përkthyes: Blerina Mecule – E-book ISBN :9788835451037

Tektime

Kthehu te librat në shqip

Leave a Reply

Only people in my network can comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping Basket
Scroll to Top