Path Home ... Foreign Translations ... Dutch Books-Boeken-in-het-Nederlands ... Tijgerlelie van Bangkok
Tijgerlelie van Bangkok

Tijgerlelie van Bangkok

TIJGERLELIE VAN BANGKOK - boek

Tijgerlelie van Bangkok

Wanneer de Zaden van de Wraak Bloeien!

van

Owen Jones

vertaald door

Anne Verhaert

Lily was een gelukkig klein meisje tot een ‘oom’ haar vanaf haar elfde begon te misbruiken. Ze werd verlegen en introvert, leidde een eenzaam leven totdat ze naar Bangkok verhuisde om te studeren aan de Universiteit.

Haar gedachten en haar verleden lieten haar echter niet met rust, dus na de lessen begon ze mannen op te sporen die ze van pedofilie verdacht en begon ze een eigenaardig soort wraak op hen te nemen.

Zo werd ze de wraakzuchtige Tijgerlelie van Bangkok en van een doodsbange samenleving, maar hoe lang kon ze de politie blijven ontwijken, en wilde ze in het geheim toch gepakt worden zodat ze haar verhaal openbaar kon maken.

Amazon   Apple iTunes   Barnes & Noble   GooglePlay   Kobo   Scribd   Audiobook

TIJGERLELIE VAN BANGKOK IN LONDON - boek

Tijgerlelie van Bangkok in Londen

De tijger ontwaakt opnieuw!

Na het verwoestende effect van de razzia op haar eigen leven en de burgers van Bangkok in haar eerste dagen als student geneeskunde daar, werd het leven van Lily opnieuw rustiger en legde zich toe op haar studies. Na twee jaar won ze een beurs om te werken in Great Ormond Street Children’s Ziekenhuis in Londen en verhuisde zonder Ron, die in Bangkok bleef om zijn studies voort te zetten.

‘Tijger Lelie van Bangkok in London’ pikt haar verhaal op in het tweede van haar twee jaar als stagiair-arts in het ziekenhuis. Ze houdt van haar werk daar en kan het goed vinden met het personeel en de kinderen, maar ze heeft geen vrienden buiten het werk.

Op een van haar vrije dagen leest ze in de Sunday Times een artikel over georganiseerde pedofiele ringen in Londen, over waar ze gevestigd zijn en waren en dat brengt opnieuw gevoelens naar boven.

Ze kan het negeren of zich ermee bemoeien.

Haar eerste reactie is om te voorkomen dat ze de duivel moet verbannen, die haar slechts een paar jaar eerder in Bangkok bezat, maar wanneer ze andere slachtoffers van kindermishandeling ontmoet, lijkt de dobbelsteen te zijn geworpen.

Dit verhaal is niet voor de leek, maar beschrijft geen daden van kindermishandeling. Wel wordt er vaak verwezen naar beruchte scènes van kindermishandeling, met name het beruchte ‘Meat Rack’ (Meatrek) op Piccadilly Circus in het centrum van Londen.

Veel van de kwesties die aan de orde zijn gesteld, worden op het moment van schrijven nog steeds door de politie onderzocht, hoewel weinig mensen verwachten dat er iets van zal komen.

Schande over de zogenaamde leiders, die liever de machtige misbruikers beschermen dan de machteloze mishandelden.

Amazon   Apple iTunes   Barnes & Noble   GooglePlay   Kobo   Scribd   Audiobook

 

Shopping Basket
Scroll to Top