Path Home ... Foreign Translations ... Books in Croatian-Knjige na hrvatskom jeziku ... Vidovnjakinja Megan serija

Vidovnjakinja Megan serija

Serija Megan
Serija Megan

Duhovni vodič, tigar duh i jedna zastrašujuća majka!

Autor

Owen Jones

Megan je vidovita tinejdžerica koja ne može pronaći nikoga tko bi joj pomogao da shvati svoje moći… tj. nikoga živog.

„Zabluda” je kratka priča o jednoj djevojčici koja sve više shvaća da je sposobna činiti stvari koje nitko u njezinoj obitelji ne može, iako neki od njezinih školskih prijatelja tvrde da imaju slične neobične vidovnjačke sposobnosti. Djevojčica se zove Megan i ima dvanaest godina u ovoj, prvoj knjizi. Megan ima dva naizgled nepremostiva problema. Prvi je taj da se njezina majka plaši skrivenih sposobnosti svoje kćeri i ne samo da joj ne želi pomoći već je i aktivno obeshrabruje, a drugi je taj da ne može naći učitelja koji bi joj pomogao razviti svoje natprirodne, vidovnjačke moći.

Vidovnjakinja Megan serija

Pokušava o njima razgovarati s majkom, ali ona to rješava po kratkom postupku, a čak se ni ne trudi reći ocu jer zna da majka to ne bi odobrila, a na kraju krajeva, Megan želi udovoljiti svojoj majci.Megan osjeća da između njih dvije postoji neizrečena veza. Možda je to veza koja postoji između svih majki i njihovih kćeri, ali možda je i mnogo dublja od toga. Tko može znati, kad ni Megan sama ne zna? Zna samo da njezina majka ne igra ulogu koja se od nje očekuje, ulogu brižne majke kćeri koja će uskoro postati tinejdžerica, koja ima tjeskobe o kojima želi, ne, mora razgovarati s nekim kome vjeruje. Megan je voljna dati majci vremena da prevlada strah od paranormalnog. Može čekati, a čak može i podnositi užasno zlostavljanje kojem je izložena u tajnosti bez očeva znanja. Barem zasad može.

„Zabluda”

„Zabluda” je prva od dosad dvadeset i tri kratke priče u ovoj seriji o Meganinom neprestanom prosvjetljenju dok pronalazi ljude koji joj pomažu shvatiti kako najbolje nastaviti sa svojim natprirodnim, duhovnim i vidovnjačkim razvojem. Jer ona mora naučiti ne samo što je sve moguće učiniti i kako, već i u koju svrhu bi trebala upotrebljavati svoje posebne sposobnosti. Megan je dobra djevojčica, pa se čini očitim da bi težila tome da svoje moći koristi za dobro, ali nije uvijek lako postupiti ispravno, čak i kad se zna što to znači. Ove priče o Megan svidjet će se svima koje zanimaju vidovnjačke moći, natprirodno i paranormalno i imaju između deset i sto godina.

1] Zabluda – E-BOOK – ISBN: 9788835430940

Prevoditelj: Martina Šerić

Moja knjižara – My Bookshop

Leave a Reply

Only people in my network can comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping Basket
Scroll to Top