En Natt I Annwn  Berättelsen om Willy Jones nära döden upplevelse

En Natt I Annwn –
Berättelsen om Willy Jones nära döden upplevelse

En Natt I Annwn

Berättelsen om Willy Jones nära döden upplevelse

av

Owen Jones

översatt av

Charlotta Zaar Böll

William Jones, en fårherde från Brecon Beacons hade ett lyckligt liv tills den dag då hans fru Sarah dog i en ung ålder. Han tog hennes bortgång mycket hårt och det ledde honom in på en förödande väg av självförgörelse. Deras dotter Becky försökte hjälpa sin far, men hon förlorade snart tålamodet med honom.

En sen kväll så fick William en hjärtattack, och han trodde att han nu skulle få slippa sina plågor på jorden, men ödet hade andra planer för honom och hans liv skulle aldrig bli detsamma igen.

Han hade fått se Annwn där hans fru numera lever, och hans återhämtning gav honom en ny vitalitet som spred sig vidare till alla han mötte.

En natt i Annwn är en kärlekshistoria där kärleken överbrygger klyftan mellan liv och död. Det är en detaljerad historia om en nära döden upplevelse, och den ger nya insikter om det walesiska paradiset som även kallas för Annwn.

Var beredd att få uppleva en ny sida av keltisk mytologi, och jag lovar dig att du aldrig kommer att tänka på döden på samma sätt igen.

Amazon   Apple iTunes   Kobo   Scribd